Bilde av den nye hjemmesiden

Etter noen måneder med jobb fra skisse til lansering, har vi i Balsfjord kommunalteknikk endelig fått opp vår egen hjemmeside. Med god hjelp fra gutta i Stemt AS er hjemmesiden utviklet med fokus på informasjonsflyt, brukervennlighet og responsivt design. Slik man forventer det i 2017.

Nye funksjoner

I tillegg til et helt nytt utseende er det også kommet på plass nye funksjoner som vi håper vil være nyttig for deg som beboer i Balsfjord kommune.
Vi ønsker spesielt å trekke frem:

  • Kontaktskjema - hvor du kan melde endring av abonnement, endre intervall for septiktømming og sende oss spørsmål om faktura eller annet?
  • Betalingssatser - som vi nå har samlet på en egen side under det vi håper er oversiktlige kategorier, slik at du slipper å lete i en pdf.
  • Tømmekalender - bare legg inn adressen din så får du nå opp kalenderen som gjelder for deg.

Driftsmeldinger

Vi vil også fra nå av legge ut driftsmeldinger på hjemmesiden. Så lenge vi har et aktivt varsel vil det ligge en driftsmelding godt synlig på toppen av forsiden. Så om det er noe du lurer på, sjekk gjerne balsfjord-va.no eller Balsfjord kommunlateknikk på Facebook, før du tar kontakt.


Er det noe du savner, lurer på, eller har du innspill til forbedringer? Send oss gjerne en henvendelse via vårt nye kontaktskjema

Kontakt oss

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00
Sentralbord: 777 22 000
E-post: Klikk her

Motta driftsmelding på SMS:
Registerer deg på varslemeg.no

Om oss

Balsfjord Kommunalteknikk
Sagelvvassveien 6
9050 Storsteinnes

© 2017 Balsfjord Kommunalteknikk | NO 884046912 MVA | Informasjonskapsler